Το νέο πειθαρχικό δίκαιο των δημοσίων υπαλλήλων

panepistimio_dioikitikoiΗμερίδα με θέμα «Το νέο πειθαρχικό δίκαιο των δημοσίων υπαλλήλων», θα πραγματοποιήσουν μέσα στο Σεπτέμβριο, η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού Λέσβου.

Το θέμα τέθηκε πρόσφατα σε συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας από τον Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλή Βερβέρη, κατόπιν σχετικού εγγράφου της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου.

Όπως ανέφερε ο κ. Βερβέρης, οι δύο Διευθύνσεις Εκπαίδευσης σκοπεύουν να διοργανώσουν το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου, ημερίδα με θέμα «Το νέο πειθαρχικό δίκαιο των δημοσίων υπαλλήλων».

Η ημερίδα πρόκειται να διεξαχθεί στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης, με τη σύμφωνη γνώμη του προέδρου του Νομικού Προσώπου Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Λέσβου και θα απευθύνεται σε στελέχη, εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, καθώς και σε προϊσταμένους και υπαλλήλους των υπόλοιπων δημόσιων οργανισμών του νομού.

Κύριος προσκεκλημένος θα είναι ο Βασίλειος Κούτας, ειδικός σε θέματα πειθαρχικού δικαίου στο δημόσιο.
Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, μετά από ομόφωνη απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής, η οποία κι ενέκρινε το ποσό των 1.000 ευρώ προκειμένου να καλυφθούν τα έξοδα μετακίνησης και φιλοξενίας του κ. Κούτα, θα συμμετέχει στη συνδιοργάνωση της ημερίδας.

Σύμφωνα με το διευθυντή της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Βασίλη Κοντάρα, η ημερίδα διοργανώνεται λόγω του ότι αποφασίστηκε ότι τα στελέχη της διοίκησης των δύο Διευθύνσεων Εκπαίδευσης δεν είχαν κάποια επιμόρφωση.

Η ακριβής ημερομηνία της ημερίδας, θα αποφασιστεί σύντομα.

Πηγή: empros.net

Share This Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Captcha * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.