Ιστορικό

Προσφορά βιβλίων από το curia.gr

Banner_2114444Το site νομικής επικαιρότητας και αρθρογραφίας επί νομικών θεμάτων www.curia.gr σας εύχεται Καλή Χρονιά και Χρόνια Πολλά σε όλους. Χάρη στη στήριξη των αναγνωστών του το curia.gr είναι στην ευχάριστη θέση να προσφέρει τρία συγγράμματα στους αναγνώστες του.

Αναλυτικά:

Το πρώτο βιβλίο ονομάζεται “Δίκαιο αλλοδαπών” και συγγραφέας του είναι ο Πέτρος Κακκαλής, Αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου ε.τ.

Το δεύτερο βιβλίο ονομάζεται “Ειδικοί Ποινικοί Νόμοι” και συγγραφείς του είναι οι Γ. Αρβανίτης, Επίτ. Αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου και Ι. Φαρσεδάκης, καθηγητής Παντείου Πανεπιστημίου.

Το τρίτο βιβλίο ονομάζεται “Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Πληροφόρησης” και αποτελεί έκδοση της International Accounting Standards Board.

 

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην κλήρωση να δηλώσουν συμμετοχή με σχόλιο κάτω από τη συγκεκριμένη ανάρτηση όπου θα αναγράφουν το ονοματεπώνυμο και το e-mail τους και τη διακριτική αναφορά “1” ή “2” ή “3” ανάλογα με το σύγγραμμα που επιθυμούν. Μπορεί να υπάρξει συμμετοχή και για τα τρία συγγράμματα οπότε ο ενδιαφερόμενος θα γράφει “1” και “2” και “3”.

Συμμετοχές γίνονται δεκτές μέχρι Παρασκευή 23/1/15.

Ευχαριστούμε πολύ.

 

 

 

Share This Post

42 Responses to Προσφορά βιβλίων από το curia.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Captcha * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.