Ιστορικό

Όροι Χρήσεως

 ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ (Blog)

Οι δημοσιεύσεις στο blog, εκφράζουν τις απόψεις του μέλους που τις αναρτά.

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις.

Ως χρήστης των υπηρεσιών  της curia.gr  αποδέχεστε ότι επιτρέπεται η αναδημοσίευση οποιουδήποτε άρθρου ή μέρος άρθρου του blog μας, με τις παρακάτω προϋποθέσεις:

1.Αναφορά προέλευσης του άρθρου, από το blog, με παράλληλη αναφορά στο όνομα του μέλους του blog που την ανάρτησε.

2.Όποιος αναγνώστης θέλει ή επιθυμεί να μεταφέρει άρθρο ή μέρος άρθρου σε άλλο χώρο του διαδικτύου ή αλλού, να μας το γνωστοποιήσει με αποστολή email στην ηλεκτρονική διεύθυνση που είναι αναρτημένη στο προφίλ του blog.

3.Απαγορεύεται η λεκτική αλλαγή ή η διασκευή δημοσιεύσεως, σε άλλο χώρο του internet ή αλλού, οποιουδήποτε άρθρου ή μέρος άρθρου του blog

4.Δεν δίνετε προσωπικά στοιχεία (πχ τηλέφωνα, διευθύνσεις) τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν από άλλους, ώστε να προσωποποιήσουν το προφίλ σας, παρά μόνο τα στοιχεία τα οποία περιγράφουν τα χαρακτηριστικά σας στα πλαίσια χρήσης της παρούσας υπηρεσίας.

5.Είστε ο μόνος υπεύθυνος-η για οποιαδήποτε προβλήματα προκύψουν κατά τη χρήση των υπηρεσιών της curia.gr  και η curia.gr δεν είναι υπεύθυνο για κανέναν έμμεσο ή άμεσο λόγο που να αφορά οποιουδήποτε είδους αποζημίωση απέναντί σας. Παρόλα αυτά, οι διαχειριστές μας θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να εξασφαλιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία του παρόντος δικτυακού τόπου.

 

Αποποίηση –  Περιορισμός Ευθύνης:

Η curia.gr  δεν φέρει καμία ευθύνη για την ακρίβεια, το περιεχόμενο και τη διαθεσιμότητα της πληροφορίας που είναι προσβάσιμη μέσω της χρήσης των υπηρεσιών της. Οι υπηρεσίες της curia.gr  παρέχονται χωρίς κανενός είδους εγγύηση. Συμφωνείτε ότι η χρήση της υπηρεσίας επαφίεται εξ΄ολοκλήρου σε δική σας ευθύνη. H ιστοσελίδα μας  και οι συνεργάτες της δεν είναι υπεύθυνοι για οποιαδήποτε άμεση, έμμεση, τυχαία ή συνεπαγόμενη ζημία ή ανακρίβεια που προέρχεται από τη χρήση της υπηρεσίας ή αδυναμία πρόσβασης και χρήσης. Επίσης ο κάθε συντάκτης διατηρεί το δικαίωμα της υποκειμενικότητας της άποψής του.

Η ιστοσελίδα μας δεν είναι υπεύθυνη και δεν αναλαμβάνει οποιοδήποτε κόστος από ενδεχόμενες βλάβες ακόμα και πιθανής προσβολής σας από ιούς ή οποιοδήποτε άλλο επιβλαβές λογισμικό.

O σκοπός του παρόντος blog έχει ως στόχο, την ανταλλαγή θεμάτων και απόψεων πάνω σε νομικά θέματα επικαιρότητας ή μη. Σε κάθε περίπτωση, που από αβλεψία και εκ παραδρομής, θίγεται κάποιος πολίτης ή ομάδα ατόμων, θίγονται συμφέροντα σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, ή παραβιάζονται νόμοι για τα πνευματικά δικαιώματα ή τα προσωπικά δεδομένα, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email  ( με αποδεικτικό στοιχείο ) για την άμεση επανόρθωση – άρση της προσβολής. Κατά την κρίση μας θα κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να διορθώσουμε τυχόν σφάλμα ή ακόμα και να διαγραφούν στοιχεία από τα αρχεία μας.

Η όποια αναδημοσίευση από εφημερίδες ή ενημερωτικά site αφορά καθαρά γεγονότα και ειδήσεις ελεύθερα προς πρόσβαση για όλους τους πολίτες και όχι ρεπορτάζ ή αφιερώματα ή έρευνες δημοσιογράφων ή ΜΜΕ.